De top 10 beste boorhamer van 2024

Joep
12 Dec 2022

De beste boorhamer vergelijken

Is voor jou de tijd aangebroken om die belangrijke klus uit te voeren? Dan heb je mogelijk de beste boorhamer nodig. Om de beste boorhamer te kunnen kopen, moet je wel eerst goed onderzoek verrichten. Gelukkig hebben wij dit onderzoek al volledig voor jou verricht. Het enige dat je hoeft te doen, is onze bevindingen op deze pagina door te nemen.

Laatste aanpassing: 25 jun. 2023

Wij hebben talloze boorhamer voor jou aan een keuring onderworpen. We hebben kritisch naar de samenstelling, pluspunten en minpunten gekeken. Uiteindelijk zijn we hierdoor in staat geweest om de top 10 beste boorhamer aan te wijzen. Check hieronder de verschillende reviews en schaf direct de beste boorhamer aan.

Inhoudsopgave

Andere producten

De top 10 boorhamer

1. Powerplus POWX1199 Boorhamer 1500W + 17acc

5/5

Hij is uitgerust met een vermogen van 1500W en 17 accessoires. Met de 6 verschillende slagstappen kun je precies aangeven hoe hard je het materiaal wilt boren. Je kunt kiezen uit boren, kloppen, schroefdrijven en meer. Er zit ook een stofafzuiging bij zodat je nooit meer last hebt van stof en stofvrij kunt blijven werken. De boorhamer zelf is erg compact en licht. Dat betekent dat je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen, zelfs als je niet veel ruimte hebt. De grip is comfortabel en heeft een rubber coating die je handen beschermt tegen trillingen. De boorhamer heeft ook een ingebouwde LED-verlichting, zodat je precies kunt zien waar je boren. Kortom, deze boorhamer van Powerplus is een veelzijdig en krachtig gereedschap dat je gemakkelijk kunt gebruiken voor al je klusjes. Het is een uitstekende keuze voor doe-het-zelvers die zowel op professionele als op hobbymatige basis aan het klussen zijn. Met deze boorhamer heb je alles wat je nodig hebt om je klusjes sneller en gemakkelijker te klaren.

2. VONROC Boorhamer 800W 3 Joule SDS plus 4 functies Incl. tandkransboorkop en accessoires

5/5
De VONROC Boorhamer 800W 3 Joule SDS plus 4 functies is een krachtige, veelzijdige tool met de ideale combinatie van kracht, prestaties en veiligheid. De boorhamer heeft een innovatief ontwerp waardoor het gebruik eenvoudig en veilig is. Dankzij de handgreep, die gevoelig is aan druk, is een optimale sturing en bediening mogelijk. Bovendien heeft deze boorhamer een vermogen van 800W en een slagkracht van 3 Joule, wat zorgt voor een snelle en efficiënte klus. De boorhamer wordt geleverd met een tandkransboorkop, 3 SDS-plus betonboren, 2 SDS-plus beitels, een dieptestop, een extra handgreep en een opbergbox voor de accessoires. Met deze tool kun je dus al je klussen aan! De VONROC Boorhamer 800W 3 Joule SDS plus 4 functies is perfect voor het bovengenoemde takenpakket en is daarom een uitstekende keuze om je doe-het-zelfprojecten mee uit te voeren. De boorhamer is ruim voorzien van innovatieve functies zoals een variable snelheidsregeling, een vergrendelknop en een aanraakschakelaar. Daarnaast is de boorhamer uitgerust met een zacht schakelsysteem, wat zorgt voor een lange levensduur. Bovendien is de boorhamer voorzien van een extra handgreep die gevoelig is aan druk, waardoor een optimale sturing en bediening mogelijk is. Kortom, met deze boorhamer uitgerust met 800W vermogen en 3 Joule slagkracht kun je al je klussen aan!

3. Bosch PBH 2100 RE Boorhamer op snoer 550 W

5/5

De Bosch PBH 2100 RE Boorhamer met snoer is een veelzijdige boormachine die uitzonderlijk presteert bij veeleisende klussen. Het vermogen van de 550 W motor is optimaal voor het pneumatische hamermechanisme en levert een slagkracht van 1,7 joule. De SDS plus boorhouder maakt het wisselen van accessoires gemakkelijk en een adapter is inbegrepen waarmee boren met ronde schacht gebruikt kunnen worden. De Vario Lock beitelfunctie levert een optimale werkhoek en de Bosch elektronische toerentalregeling past het toerental aan aan het materiaal. De Bosch PBH 2100 RE Boorhamer met snoer is een zeer krachtige en veelzijdige boormachine die ideaal is voor zware klussen. De 550 W motor levert een krachtige slagkracht van 1,7 joule en het pneumatische hamermechanisme zorgt voor een betrouwbare prestatie. Met de SDS plus boorhouder kunnen accessoires gemakkelijk worden gewisseld en er is een adapter bijgeleverd voor het gebruik van boren met een ronde schacht. De Vario Lock beitelfunctie maakt het mogelijk 36 verschillende beitelposities te kiezen voor een optimale werkhoek. Daarnaast regelt de Bosch elektronische toerentalregeling het toerental aan het materiaal. Met deze professionele boormachine kunt u zelfs de zwaarste werkzaamheden met gemak uitvoeren.

4. Powerplus POWX1197 Boorhamer 1500W 5J SDS plus Trilling reductie incl. opbergkoffer en 6 acc

5/5

De boorhamer heeft een stootenergie van 5 joule, waardoor je eenvoudig door verschillende materialen heen komt. De boorhamer is voorzien van een SDS-plus aansluiting met een klopkracht van 0 - 4500 klop/min. Daarnaast heeft de boorhamer een trillingreductie, waardoor het gebruik comfortabeler is. De Powerplus POWX1197 Boorhamer 1500W 5J SDS plus Trilling reductie wordt geleverd inclusief een opbergkoffer en 6 accessoires die je direct kunt gebruiken. Deze boorhamer is ideaal voor klussen in en rondom het huis. Met deze boorhamer is het boren, hamerboren of beitelen een fluitje van een cent. De Powerplus POWX1197 Boorhamer 1500W 5J SDS plus Trilling reductie is een robuuste en krachtige boorhamer, ideaal voor klussen in en rondom het huis. De boorhamer heeft een stootenergie van 5 joule, waardoor je eenvoudig door verschillende materialen heen komt. De klopkracht bedraagt 0 - 4500 klop/min en de trillingreductie zorgt voor extra comfort tijdens het gebruik. De boorhamer wordt geleverd inclusief 6 accessoires en een opbergkoffer. Met deze boorhamer is boren, hamerboren of beitelen een fluitje van een cent.

5. Makita BITFIX HR2470 Boorhamer 780 W 2.7 J

5/5

De Makita HR2470 is een krachtige boorhamer met een vermogen van 780 W. Het toestel heeft een slagkracht van maximaal 2.7 J. Dankzij de 3-standen selectieknop kunt u het toestel instellen om (1) te boren, (2) te breekwerken of (3) te beitelen. De Makita HR2470 heeft een speciale grip bij de handgreep waardoor de boorhamer stevig in de hand ligt. Daarnaast is het toestel voorzien van een anti-vibratie-systeem waardoor u minder last heeft van trillingen tijdens het boren. De Makita HR2470 is een uiterst gebruiksvriendelijk toestel. Het toestel is voorzien van een snellaadfunctie waardoor de batterij binnen een korte tijd volledig opgeladen is. Ook is de boorhamer voorzien van een kabelclip waardoor de kabel goed is georganiseerd en niet in de weg zit tijdens het boren. De Makita HR2470 is een krachtige en betrouwbare boorhamer die gebruikt kan worden voor het boren in beton of hard gesteente, licht breekwerk en het werken met een punt- of platte beitel. Met dit veelzijdige toestel kunt u alle klussen aan!

Onze top 5 boorhamer

Heb je de beste boorhamer voor jou al gevonden? Als je de beste boorhamer nog niet in de top 5 gevonden hebt, is het advies om ook even onderstaande 5 reviews door te nemen. Mogelijk sluit één van onderstaande boorhamer nog beter op je wensen aan. Heb je wel hierboven al de beste boorhamer gevonden? Dan is het advies om die maar zo snel mogelijk te bestellen.

6. VONROC Boorhamer 1800W 6 Joule SDS plus 4 Functies Incl. 3 SDS-plus boren en 2 SDS-plus beitels

5/5

Deze VONROC boorhamer is een waardevolle aanvulling op elke gereedschapskist. Met deze boorhamer kun je zowel in harde materialen als in zachte materialen boren. Met de 6 verschillende snelheden, kun jij een optimale prestatie bereiken bij jouw klus. Dankzij het speciale pneumatische slagmechanisme met 6 Joule aan slagkracht, haal je de beste resultaten met minimale inspanningen. De boorhamer is bovendien gemakkelijk in gebruik door het verlichte LED-niveau dat de exacte positie aangeeft. Met het inbegrepen accessoirespakket kun je direct aan de slag. Een echte must have voor elke doe-het-zelver!

7. Makita DHR202Z 18V li-Ion SDS+ boorhamer Losse Body (geleverd zonder accu en lader)

5/5

De Makita DHR202Z is een krachtige en robuuste 18V li-Ion SDS+ boorhamer. Deze boorhamer heeft een krachtige motor, waarmee je verschillende materialen kunt boren. Of je nu hout, metaal, beton of andere materialen wilt boren, met deze boorhamer ben je verzekerd van een perfecte klus. De Makita DHR202Z is voorzien van een SDS+ boorkop, waarmee je snel en effectief kunt boren. Daarnaast is de boorhamer voorzien van een stopkrachtregeling. Hiermee kun je de boorkop altijd op de juiste diepte boren. Ook is de boorhamer voorzien van een LED-lampje waarmee je precies ziet waar je boort. Met de Makita DHR202Z kun je eenvoudig schroeven aandraaien, boren en frezen. Met behulp van het stevige en ergonomische handvat heb je ook altijd de juiste grip. Kortom, de Makita DHR202Z is een handige en veelzijdige boorhamer die je voor verschillende doeleinden kunt gebruiken.

8. Makita 18 V combihamer DHR202ZJ in Mbox Losse Body (geleverd zonder accu en lader)

5/5

De Makita 18V combihamer DHR202ZJ in Mbox Losse Body is een krachtige en veelzijdige machine die je kan gebruiken voor het boren van gaten in beton, steen en stenen. Hij is voorzien van een krachtige motor met een toerental variabel tussen 0 en 4.200 toeren per minuut en een slagkracht van 2,8 Joule. Dankzij deze krachtige motor kun je zowel in als uit boren in steen en beton. Daarnaast is de combihamer voorzien van een zogenaamde hammerstop-functie, waarmee je alleen het boren in steen en beton uitvoert. Dit voorkomt beschadiging van het materiaal. Verder is de combihamer voorzien van een LED-verlichting om je te helpen bij het boren in donkere of slecht verlichte plekken. De machine heeft een boorkop van 13 mm, waarmee je ook geschikt bent voor het boren van grote gaten. Het grote voordeel van de Makita 18V combihamer DHR202ZJ in Mbox Losse Body is dat hij geschikt is voor het boren in diverse materialen. Of je nu gaten moet boren in beton, steen of stenen, met deze machine heb je altijd de juiste kracht en controle om de klus te klaren. Dit maakt de combihamer ideaal voor klussen in en rond het huis, en zelfs voor professioneel gebruik.

9. Makita DHR171z 18V Li-Ion SDS+ boorhamer Losse Body (geleverd zonder accu en lader)

5/5

Makita DHR171z 18V Li-Ion SDS+ boorhamer Losse Body is een krachtige 18V Li-Ion SDS+ boorhamer. Door zijn krachtige motor is hij geschikt voor het boren in verschillende materialen zoals steen, beton, metaal en hout. Deze boorhamer is uitgerust met een elektronisch geregelde motor, die ervoor zorgt dat het toerental automatisch wordt aangepast aan het materiaal en het boren in hardere materialen wordt vergemakkelijkt. Dankzij de SDS+ slagfunctie is deze boorhamer ideaal voor het boren van gaten in beton, steen en andere harde materialen. Met zijn lage gewicht en compacte design is hij gemakkelijk te bedienen en kun je hem eenvoudig meenemen naar verschillende werkplekken. Bovendien is hij uitgerust met een LED-werkverlichting, zodat je altijd zicht hebt op de ondergrond.

10. Bosch PBH 2500 SRE Boorhamer op snoer 600 W

5/5
Daarnaast biedt de machine een hoge prestatie dankzij de tweegeschakelde elektronica met een keuze uit twee koppelweergaven. De machine heeft een boorcapaciteit van 26 millimeter in beton en 13 millimeter in staal. Het slagmechanisme biedt een constante boorsnelheid, zelfs bij het boren in stevig materiaal. Met een gewicht van slechts 3.2 kilogram is de boorhamer gemakkelijk te transporteren en te bedienen. De Bosch PBH 2500 SRE boorhamer op snoer is de ideale oplossing voor al uw klussen. Deze krachtige boorhamer is voorzien van een 600 Watt motor en een slagsterkte van 1.9 joule waardoor het boren in beton en metselwerk een fluitje van een cent is. Bovendien heeft de machine een hoge prestatie dankzij de tweegeschakelde elektronica met een keuze uit twee koppelweergaven. Met een boorcapaciteit van 26 millimeter in beton en 13 millimeter in staal is de boorhamer perfect voor al uw kluswerkzaamheden. Met een gewicht van slechts 3.2 kilogram is de bosch PBH 2500 SRE boorhamer op snoer gemakkelijk te transporteren en te bedienen. Deze machine is de perfecte oplossing voor al uw kluswerkzaamheden.

Vragen over boorhamer

Voor de selectie van de beste boorhamer zijn wij niet over één nacht ijs gegaan. Nee, wij hebben een uitgebreid onderzoek verricht en talloze boorhamer geanalyseerd. Daarbij hebben we goed gekeken naar de samenstelling, pluspunten, minpunten, prijs en kwaliteit per product. Aan de hand van deze criteria zijn wij bij de 10 beste boorhamer uitgekomen.

Je kunt deze review met je ogen dicht vertrouwen. Deze review is namelijk door specialisten uitgevoerd en is volledig onafhankelijk. Het is dus niet zo dat één van de fabrikanten/merken een hogere positie in onze top 10 kan kopen.

Wij raden je aan om de beste boorhamer bij een specialist te kopen. Dit doe je snel en gemakkelijk via de buttons op deze pagina.

Ons laatste woord over boorhamer

Kortom, deze top 10 productenlijst biedt een uitstekende tool om de juiste boorhamer voor jouw klus te kiezen. Bekijk de verschillende modellen en de functies die elk biedt, om precies te weten welke het beste bij je past. Vergeet niet dat je altijd contact met ons kan opnemen als je nog vragen hebt. Zo kies je een boorhamer die perfect bij je past en met recht de beste keuze is voor jouw klus. Eens zien wat je er mee kan!

Joep

Klussen is iets dat ik het liefste elke dag doe. Ik vind het heerlijk om in mijn eigen huis klusjes uit te voeren, maar ik doe dit ook graag voor familie en vrienden. Doordat ik al geruime tijd klus, heb ik veel kennis en ervaring opgedaan. Dat geldt voor het uitvoeren van klussen, maar ook voor de hulpmiddelen tijdens het klussen. Mijn kennis over deze hulpmiddelen deel ik graag met je op deze website.

12 dec. 2022

Hoe vind je de beste boorhamer?

Heb je voor je komende klus een nieuw boorhamer nodig? Dan heb je mogelijk al opgemerkt dat je uit veel soorten en varianten kunt kiezen. Er bestaat simpelweg niet één boorhamer, aangezien er tal van varianten door de jaren heen aangeboden zijn.

Dit maakt het uitkiezen van de beste boorhamer niet zozeer makkelijker. Je hebt met een divers aanbod te maken, terwijl dit ook geen alledaagse aankoop is. Graag voorzien wij je daarom hieronder van handige tips. Door goed over deze tips na te denken, vind je snel de beste boorhamer.

Tip 1: bepaal waar je de boorhamer voor wilt gebruiken

Wat is voor jou de reden dat je een nieuw boorhamer wilt kopen? Dit is één van de eerste vragen waar je goed over na moet denken. Net zoals dat je goed na moet denken over het gewenste gebruik.

Het gewenste gebruik is bij een boorhamer nogal verschillend. Klusser X gebruikt het voor klus A, terwijl klusser Y het gebruikt voor klus B. Denk daarom op voorhand goed na over de manier waarop je de beste boorhamer wilt gebruiken.

Tip 3: denk goed over je budget na

Heb je de 10 hierboven besproken boorhamer goed bekeken? Dan heb je opgemerkt dat geen enkel boorhamer hetzelfde is. Dit geldt voor de samenstelling, maar ook voor het prijskaartje. Ons advies is daarom om goed over je budget na te denken. Hoeveel geld wil en kun je uitgeven aan je nieuwe boorhamer?

Tip 2: bepaal welke eisen je stelt aan je nieuwe boorhamer

Het is ook zaak om na te denken over de overige eisen die je hebt. Wat verwacht je bijvoorbeeld van het product? En welke andere eisen stel je aan de beste boorhamer? Als je goed over je wensen nadenkt, kun je alvast een schifting in het flinke aanbod maken.

tools-gf3eb8f58b_1920