De top 10 beste elektrische kettingzaag van 2024

Joep
12 Dec 2022

De beste elektrische kettingzaag vergelijken

Is voor jou de tijd aangebroken om die belangrijke klus uit te voeren? Dan heb je mogelijk de beste elektrische kettingzaag nodig. Om de beste elektrische kettingzaag te kunnen kopen, moet je wel eerst goed onderzoek verrichten. Gelukkig hebben wij dit onderzoek al volledig voor jou verricht. Het enige dat je hoeft te doen, is onze bevindingen op deze pagina door te nemen.

Laatste aanpassing: 18 jun. 2023

Wij hebben talloze elektrische kettingzaag voor jou aan een keuring onderworpen. We hebben kritisch naar de samenstelling, pluspunten en minpunten gekeken. Uiteindelijk zijn we hierdoor in staat geweest om de top 10 beste elektrische kettingzaag aan te wijzen. Check hieronder de verschillende reviews en schaf direct de beste elektrische kettingzaag aan.

Inhoudsopgave

Andere producten

De top 10 elektrische kettingzaag

1. Nexxsaw® Accu Eenhandszaag 18V V2 | Incl. Accu Oplader | Maxxpack® Accuplatform

5/5

De Nexxsaw® Accu Eenhandszaag 18V V2 is een krachtige en compacte kettingzaag die je met één hand kunt bedienen. Hij is uitgerust met een Maxxpack® Accuplatform, waarmee je overal makkelijk stroom kunt opladen. Je kunt de kettingzaag gemakkelijk overal mee naartoe nemen, waardoor je bijvoorbeeld altijd op het werk of in de tuin kunt werken. Deze kettingzaag heeft een veelzijdige en precieze motor die je kunt aanpassen aan je behoeften. Hij heeft een instelbare snelheid en is voorzien van een stille werking. Daarnaast heeft hij een veiligheidsopties, waarmee je het toerental kunt aanpassen, zodat je je werk veilig en snel kunt uitvoeren. De Nexxsaw® Accu Eenhandszaag 18V V2 is ook uitgerust met een anti-slip handgreep waardoor je de zaag gemakkelijk kunt bedienen. Bovendien is hij voorzien van een LED-verlichting zodat je zelfs in donkere omgevingen je werk goed kunt uitvoeren. Kortom, met de Nexxsaw® Accu Eenhandszaag 18V V2 heb je een krachtig en veelzijdig gereedschap in handen dat je overal kunt gebruiken.

2. Powerplus POWEG10100 Elektrische kettingzaag 2000W Zwaardlengte 350mm Automatische kettingsmering Incl. 1x ketting en

5/5
De Powerplus kettingzaag is een veelzijdig gereedschap dat je kan gebruiken voor het maken van brandhout, voor het snoeien van bomen of zelfs voor het zagen van dikke stammen. Het kettingzaagblad is gemaakt van hoogwaardig staal dat is geslepen voor een precisie-snijresultaat. Het heeft een ergonomisch handvat en een comfortabele greep waardoor je het apparaat moeiteloos kan besturen. Bovendien is de kettingzaag voorzien van een anti-slip voetplaat voor extra stabiliteit tijdens het zagen. De automatische kettingsmering garandeert dat de ketting optimaal gesmeerd blijft tijdens het gebruik. Kortom, de Powerplus POWEG10100 Elektrische kettingzaag is een ideale oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een krachtig, veilig en betrouwbaar gereedschap. Deze kettingzaag wordt geleverd met 1x ketting en is klaar voor gebruik.

3. Makita 230 V Kettingzaag 40 cm UC4041A

5/5

Met de Makita 230V kettingzaag kunt u klussen gemakkelijk en veilig uitvoeren. De zaagmachine heeft een krachtige motor met een vermogen van 2000 watt en een kettingsnelheid van 13 m/s. Door middel van het automatisch smeermiddel en het kettingrem systeem wordt een veilige werking gegarandeerd. Bovendien is de kettingzaag uitgerust met een dubbel kantelbare handgreep, waardoor de machine ook bij lastige hoeken en plaatsen goed te bedienen is. De Makita 230V kettingzaag heeft een scherp en duurzaam mes dat gemakkelijk te vervangen is. Het mes heeft een lengte van 40 cm en een kernmaat van 0.325”. Bovendien heeft de zaagmachine een geïntegreerd stofafzuigsysteem, waardoor stof en houtdeeltjes direct worden opgezogen. Hierdoor kunt u in een hygiënische werkomgeving werken. De Makita 230V kettingzaag is een zeer krachtige en betrouwbare machine met vele mogelijkheden. De zaagmachine is zeer geschikt voor de professionele tuinier, maar ook voor de hobbyist die regelmatig aan tuinwerkzaamheden doet. Met de ideale verhouding tussen prestaties en gebruiksgemak is dit een uitstekende kettingzaag voor een redelijke prijs.

4. Einhell Elektrische Kettingzaag GH-EC 1835 (1800 watt 325 mm zaaglengte Oregon-ketting en kwaliteitszwaard

5/5

De Einhell Kettingzaag GH-EC 1835 is een veelzijdige machine die geschikt is voor kleinere klussen in en rondom het huis. Met een krachtige 1.800 W motor en een zaagsnelheid van 13,5 meter per seconde, is dit een krachtig gereedschap dat veelzijdig te gebruiken is. De zwaardlengte van 356 mm, gecombineerd met de zaaglengte van 325 mm, maakt het gemakkelijk om verschillende stukken hout in de juiste vorm te zagen. De geïntegreerde olietank met een inhoud van 160 mm en grote olievulopening zorgen ervoor dat de ketting automatisch wordt gesmeerd, waardoor er geen onderhoud nodig is. Bovendien is het oliepeil eenvoudig te controleren via het grote kijkglas bij het oliereservoir. De kwaliteitszwaard en -ketting van OREGON staan garant voor een hoge kwaliteit. De Einhell Kettingzaag GH-EC 1835 is een krachtige en betrouwbare machine, die u kunt gebruiken voor een breed scala aan werkzaamheden. De Einhell Kettingzaag GH-EC 1835 is een krachtig en praktisch gereedschap met veelzijdige toepassingen. De krachtige 1.800 W motor levert een zaagsnelheid van 13,5 meter per seconde en het onbelast toerental van 7.800 t/min garandeert optimale snoeiresultaten. De zwaardlengte van 356 mm en de zaaglengte van 325 mm maken het gemakkelijk om verschillende stukken hout te zagen. De geïntegreerde olietank met een inhoud van 160 mm en grote olievulopening zorgen ervoor dat de ketting automatisch wordt gesmeerd, waardoor er geen onderhoud nodig is. Het oliepeil is eenvoudig te controleren via het grote kijkglas bij het oliereservoir. De kwaliteitszwaard en -ketting van OREGON staan garant voor een hoge kwaliteit. De Einhell Kettingzaag GH-EC 1835 is een veelzijdige machine die ideaal is voor klussen in en rondom he.

5. Mardin Mini kettingzaag Snoeizaag Kettingzaag Kettingzaag Electrisch met 2 Accu Inclusief Koffer 1 Extra Accu

5/5

De Mardin Mini kettingzaag is voorzien van een krachtige motor en een stevige ketting. Met deze kettingzaag pak je veel klusjes aan zoals het snoeien van bomen of het snijden van hout. De zaag is gemaakt van stevig materiaal en heeft een ergonomisch ontwerp. De Mardin Mini kettingzaag wordt geleverd met 2 accu's, een koffer en een extra accu. Zo heb je altijd voldoende energie voor al je klussen. Daarnaast heeft de zaag een veiligheidsuitschakelaar, zodat je altijd veilig werkt. Ook heeft deze kettingzaag een handige LED-verlichting, waardoor je ook in slecht verlichte ruimtes nog moeiteloos kunt werken.

Onze top 5 elektrische kettingzaag

Heb je de beste elektrische kettingzaag voor jou al gevonden? Als je de beste elektrische kettingzaag nog niet in de top 5 gevonden hebt, is het advies om ook even onderstaande 5 reviews door te nemen. Mogelijk sluit één van onderstaande elektrische kettingzaag nog beter op je wensen aan. Heb je wel hierboven al de beste elektrische kettingzaag gevonden? Dan is het advies om die maar zo snel mogelijk te bestellen.

6. Bosch UniversalChain 18 Accu kettingzaag Zonder 18 V accu en oplader

5/5

De Bosch UniversalChain 18 Accu kettingzaag is een krachtige, draadloze kettingzaag die geschikt is voor het zagen van hardhout, lariks, loodhout, vuren en zachthout. Het krachtige 18V lithium-ion accu-platform zorgt voor een betrouwbare prestatie en een langere levensduur. Deze kettingzaag heeft een krachtige motor met een maximaal vermogen van 500 W. Hierdoor is hij geschikt voor zware taken. Het zaagblad is van hoogwaardig staal gemaakt en heeft een diameter van 18 cm. Deze kettingzaag heeft een anti-kickback systeem waardoor de ketting niet terug kan schieten tijdens het zagen. Ook is de kettingzaag voorzien van een veiligheidsschakelaar die de kettingzaag automatisch uitschakelt als er iets mis gaat. De Bosch UniversalChain 18 Accu kettingzaag is een krachtig hulpmiddel voor zwaardere klussen. Het is een duurzame en betrouwbare kettingzaag die voorzien is van een comfortabel handvat en een lange levensduur. De kettingzaag is licht van gewicht waardoor je ook langere tijd comfortabel zal kunnen zagen. Bovendien heeft de kettingzaag een lage trillingswaarde waardoor je hem ook langere tijd comfortabel kunt gebruiken.

7. Recalma mini kettingzaag Snoeizaag 2 accu’s Elektrische kettingzaag Accu Kettingzaag

5/5

De Recalma mini kettingzaag is een uiterst krachtig elektrisch gereedschap dat het snoeien van je tuin gemakkelijk maakt. De kettingzaag heeft een ergonomisch ontwerp en is daardoor comfortabel in de hand te houden. Met de kettingzaag kan je zeer precies snoeien. Bovendien is het een lichtgewicht toestel met een laag geluidsniveau. De kettingzaag wordt geleverd met 2 accu's, waarmee je langer kan doorwerken in je tuin. De accu's zijn voorzien van een lange levensduur en oplaadtijd. Kortom, de Recalma mini kettingzaag is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een professionele kettingzaag voor tuinonderhoud.

8. Kettingzagen Kettingzaag 6 inch Draagbare Oplaadbare Elektrisch met 2 Accu en Oplader Aanpassen aan 18V Makita Accu

5/5

Onze draagbare oplaadbare kettingzaag is een perfecte tool voor het snijden van brandhout, takken, houten balken, bosbouw etc. De kettingzaag is uitgerust met twee accu's en een oplader die aanpasbaar is aan 18V Makita accu's. Het krachtige motorgedeelte zorgt voor een constante toerental, waardoor de kettingzaag een hoge precisie en precisie bij het zagen levert. De ergonomisch ontworpen handgreep zorgt voor een comfortabel gebruik. De kettingzaag heeft een 6 inch metaalblad dat is vervaardigd uit hoogwaardig staal. Het blad is voorzien van een geïntegreerde schakelaar, waardoor de kettingzaag veilig te gebruiken is. Het is voorzien van een automatisch beschermingssysteem dat voorkomt dat het blad oververhit raakt en voorkomt dat er schade wordt toegebracht aan het apparaat. De kettingzaag is eenvoudig te onderhouden en uit te breiden met optionele accessoires. Dankzij het anti-vibratiesysteem voelt het gebruik van de kettingzaag comfortabel aan.

9. Makita Kettingzaag elektrisch 1800 W 30 cm en

5/5

De Makita kettingzaag elektrisch 1800 W 30 cm is uitermate geschikt voor semi-professionele toepassingen. De motor is krachtig en heeft een continu vermogen van 1800W. De kettingzaag is daarnaast licht van gewicht, waardoor hij makkelijk is te verplaatsen en heeft een kabel met een lengte van 4 meter. Het stuur is verstelbaar en daarnaast heeft de kettingzaag ook een hendel met een vergrendelingsknop voor extra veiligheid. De Makita kettingzaag elektrisch 1800 W 30 cm is de perfecte keuze voor de semiprofessionele gebruiker. De krachtige motor met een continu vermogen van 1800W levert bijvoorbeeld krachtige prestaties. De ketting en de rail zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en kunnen eenvoudig afgesteld en verwisseld worden zonder gereedschap. Daarnaast is de kettingzaag voorzien van een anti-vibratie besturing voor comfortabel werken en een overbelastingsbeveiliging voor extra veiligheid. Dankzij de grote olietank met oliepeilindicator en het automatische kettingsmeersysteem is het ook gemakkelijk om de kettingzaag bij te vullen. Bovendien is de kettingzaag licht van gewicht en is het stuur verstelbaar. Met de vergrendelingsknop op de hendel is de kettingzaag gemakkelijk en veilig te bedienen.

10. FUXTEC Kettingzaag benzine 61,5cc 2-takt 51cm 20 inch Zwaardlengte Incl. Zaagblad Ketting FX-KS262 Black Edition

5/5
De FUXTEC Kettingzaag benzine 61,5cc 2-takt 51cm 20 inch Zwaardlengte Incl. Zaagblad Ketting FX-KS262 Black Edition is een veelzijdig gereedschap voor ervaren gebruikers. Doorontwikkeld en in een geheel nieuw design is het model FX-KS262 met 61,5cc cilinderinhoud ideaal voor particulier en semi-professioneel gebruik. Met het meegeleverde 51cm zwaard, de bijpassende 3/8" .058" ketting en de krachtige motor is het kappen van bomen en het verdelen van de stam kinderspel voor de ervaren gebruiker. De Easy-Start-functie zorgt ervoor dat de kettingzaag makkelijk en probleemloos start. De automatische choke zorgt voor een betrouwbare start en de anti-vibratie-greep zorgt voor vermindering van de trillingen tijdens het gebruik. De stijlvolle draagtas maakt het vervoeren en opbergen van de kettingzaag veilig en eenvoudig. De FUXTEC Kettingzaag benzine 61,5cc 2-takt 51cm 20 inch Zwaardlengte Incl. Zaagblad Ketting FX-KS262 Black Edition is een krachtig en veelzijdig gereedschap, dat voldoet aan alle eisen van een ervaren gebruiker. Het is een betrouwbare en krachtige kettingzaag met een Easy-Start-functie, een automatische choke en een anti-vibratie-greep. De stijlvolle draagtas maakt het vervoeren en opbergen gemakkelijk en veilig.

Vragen over elektrische kettingzaag

Voor de selectie van de beste elektrische kettingzaag zijn wij niet over één nacht ijs gegaan. Nee, wij hebben een uitgebreid onderzoek verricht en talloze elektrische kettingzaag geanalyseerd. Daarbij hebben we goed gekeken naar de samenstelling, pluspunten, minpunten, prijs en kwaliteit per product. Aan de hand van deze criteria zijn wij bij de 10 beste elektrische kettingzaag uitgekomen.

Je kunt deze review met je ogen dicht vertrouwen. Deze review is namelijk door specialisten uitgevoerd en is volledig onafhankelijk. Het is dus niet zo dat één van de fabrikanten/merken een hogere positie in onze top 10 kan kopen.

Wij raden je aan om de beste elektrische kettingzaag bij een specialist te kopen. Dit doe je snel en gemakkelijk via de buttons op deze pagina.

Ons laatste woord over elektrische kettingzaag

Het lijkt erop dat de top 10 producten die wij hebben voorgesteld, dit hebben gedaan om ervoor te zorgen dat jij de kettingzaag kiest die het beste bij je past. We hebben in onze lijst gekeken naar kwaliteit, prestaties, gebruiksgemak, maar bovenal naar de prijs, zodat je een product krijgt dat een goede waar voor je geld biedt. Al met al, als je op zoek bent naar een goede elektrische kettingzaag, zal je zeker een plezierige tijd hebben met de keuzes die wij hebben voorgesteld. We hopen dan ook dat je precies de kettingzaag vind die je nodig hebt. Desalniettemin, als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, want het team van ons is altijd bereid om je te helpen.

Joep

Klussen is iets dat ik het liefste elke dag doe. Ik vind het heerlijk om in mijn eigen huis klusjes uit te voeren, maar ik doe dit ook graag voor familie en vrienden. Doordat ik al geruime tijd klus, heb ik veel kennis en ervaring opgedaan. Dat geldt voor het uitvoeren van klussen, maar ook voor de hulpmiddelen tijdens het klussen. Mijn kennis over deze hulpmiddelen deel ik graag met je op deze website.

12 dec. 2022

Hoe vind je de beste elektrische kettingzaag?

Heb je voor je komende klus een nieuw elektrische kettingzaag nodig? Dan heb je mogelijk al opgemerkt dat je uit veel soorten en varianten kunt kiezen. Er bestaat simpelweg niet één elektrische kettingzaag, aangezien er tal van varianten door de jaren heen aangeboden zijn.

Dit maakt het uitkiezen van de beste elektrische kettingzaag niet zozeer makkelijker. Je hebt met een divers aanbod te maken, terwijl dit ook geen alledaagse aankoop is. Graag voorzien wij je daarom hieronder van handige tips. Door goed over deze tips na te denken, vind je snel de beste elektrische kettingzaag.

Tip 1: bepaal waar je de elektrische kettingzaag voor wilt gebruiken

Wat is voor jou de reden dat je een nieuw elektrische kettingzaag wilt kopen? Dit is één van de eerste vragen waar je goed over na moet denken. Net zoals dat je goed na moet denken over het gewenste gebruik.

Het gewenste gebruik is bij een elektrische kettingzaag nogal verschillend. Klusser X gebruikt het voor klus A, terwijl klusser Y het gebruikt voor klus B. Denk daarom op voorhand goed na over de manier waarop je de beste elektrische kettingzaag wilt gebruiken.

Tip 3: denk goed over je budget na

Heb je de 10 hierboven besproken elektrische kettingzaag goed bekeken? Dan heb je opgemerkt dat geen enkel elektrische kettingzaag hetzelfde is. Dit geldt voor de samenstelling, maar ook voor het prijskaartje. Ons advies is daarom om goed over je budget na te denken. Hoeveel geld wil en kun je uitgeven aan je nieuwe elektrische kettingzaag?

Tip 2: bepaal welke eisen je stelt aan je nieuwe elektrische kettingzaag

Het is ook zaak om na te denken over de overige eisen die je hebt. Wat verwacht je bijvoorbeeld van het product? En welke andere eisen stel je aan de beste elektrische kettingzaag? Als je goed over je wensen nadenkt, kun je alvast een schifting in het flinke aanbod maken.

tools-gf3eb8f58b_1920