De top 10 beste klopboormachine van 2024

Joep
12 Dec 2022

De beste klopboormachine vergelijken

Is voor jou de tijd aangebroken om die belangrijke klus uit te voeren? Dan heb je mogelijk de beste klopboormachine nodig. Om de beste klopboormachine te kunnen kopen, moet je wel eerst goed onderzoek verrichten. Gelukkig hebben wij dit onderzoek al volledig voor jou verricht. Het enige dat je hoeft te doen, is onze bevindingen op deze pagina door te nemen.

Laatste aanpassing: 16 jun. 2023

Wij hebben talloze klopboormachine voor jou aan een keuring onderworpen. We hebben kritisch naar de samenstelling, pluspunten en minpunten gekeken. Uiteindelijk zijn we hierdoor in staat geweest om de top 10 beste klopboormachine aan te wijzen. Check hieronder de verschillende reviews en schaf direct de beste klopboormachine aan.

Inhoudsopgave

Andere producten

De top 10 klopboormachine

1. FERM Klopboormachine 800W Ø13MM Snelspankop Incl. zijhandgreep

5/5

Met 800 Watt vermogen kun je de boor in diverse materialen boren. De klopboormachine heeft een slagfrequentie van 0-4000 per minuut en een boorcapaciteit van 0-13mm. Het 2-gangen mechanisme maakt het mogelijk om te schakelen tussen boren en klopboren. De klopboormachine is voorzien van een zijhandgreep die je kunt monteren voor extra stevigheid en precisie. Met de FERM PDM1052 klopboormachine kan je zelfs de meest uitdagende klussen aan. Of je nu op zoek bent naar een klopboormachine voor professioneel gebruik of voor klussen thuis, deze klopboormachine is de ideale keuze. Dankzij het sterke vermogen, de hoge kwaliteit en de comfortabele bediening is het klussen een stuk makkelijker geworden. De FERM PDM1052 klopboormachine is uitgerust met een sterke 800 watt motor die geschikt is voor het boren in hout, metaal en (zacht) beton. Met de slagfrequentie van 0-4000 per minuut en een boorcapaciteit van 0-13mm is deze klopboormachine geschikt voor de meest uitdagende klussen. Dankzij het 2-gangen mechanisme is het mogelijk om te schakelen tussen boren en klopboren. De klopboormachine is voorzien van een 3 meter rubberen kabel voor optimale bewegingsvrijheid en een zijhandgreep die je kunt monteren voor extra stevigheid en precisie. Met deze FERM PDM1052 klopboormachine heb je een professionele klopboor die je jarenlang zal bege.

2. FERM Industrial Klopboormachine 1100W Ø13MM Metalen snelspanboorkop Incl. 3m rubberen kabel

5/5
Met deze machine maak je ook zonder moeite de grote boorklussen aan. De boorkop heeft een doorsnede van Ø13mm en een metalen snelspanboorkop. De FERM PDM1061P_K is uitgerust met een krachtige en duurzame motor met elektronische regeling die zorgt voor een soepele, constante boorsnelheid. De grote rubberen kabel van 3 meter zorgt voor vrijheid van beweging en het handvat is voorzien van een comfortabele rubberen grip. Daarnaast is de boor uitgerust met een kabelspanner en een veiligheidskoppeling. Deze FERM klopboormachine is een echte must-have voor iedereen die veel klussen aan huis uitvoert. Het krachtige vermogen en de maximale boordiameter van Ø13mm betekenen dat je veel soorten materialen kunt verwerken. Met deze klopboormachine kun je gemakkelijk alle klussen in en rondom het huis aanpakken.

3. Bosch EasyImpact 550 Klopboormachine 550 W

5/5

De Bosch EasyImpact 550 Klopboormachine is een krachtige en flexibele machine met veel mogelijkheden. Met een motorvermogen van 550 W is deze machine geschikt voor boorwerkzaamheden in metselwerk, hout, zacht beton en metaal. Door de tweehulzige snelspanboorhouder hoef je geen gereedschap meer te gebruiken voor het wisselen van het bit, waardoor je snel en eenvoudig van bit kunt veranderen. De machine is licht en ergonomisch ontworpen met een gewicht van slechts 1,5 kg, waardoor je moeiteloos bovenhands boren kunt uitvoeren. De Bosch elektronische toerentalregeling regelt het juiste toerental door de drukgevoelige schakelaar. Hiermee kun je betrouwbare resultaten behalen in diverse materialen met boordieptes van maximaal 10 mm in metselwerk en maximaal 25 mm in hout. Met de Bosch EasyImpact 550 kun je dus op een comfortabele manier betrouwbare resultaten behalen in verschillende materialen.

4. Powerplus POWC10200 Elektrische klopboormachine 600W Variabele snelheid Snelspanboorkop Incl. diepte aanslag en

5/5

De boormachine is uitgerust met een snelspanboorkop die je met één druk op de knop verwisselt. Met de diepteaanslag voorkom je dat je te diep boort. De krachtige 600W motor en het duurzame metalen tandwielenhuis maken deze boormachine geschikt voor intensief gebruik. De kabel is voorzien van een handige kabelclip, zodat je de kabel netjes opbergt tussen het gebruik door. De Powerplus POWC10200 Elektrische klopboormachine is een professionele tool voor iedereen die met precisie wil boren. De boormachine voelt stevig en comfortabel aan in de hand, waardoor je je klus met gemak en zekerheid kunt uitvoeren. Met deze boormachine in je arsenaal aan gereedschap ben je altijd klaar voor elke klus.

5. Bosch Klopboormachine | 100 Acc. | GSB 16 RE Professional | 750W

5/5

Deze krachtige boorhamer heeft een krachtige 750 watt motor en een slagfrequentie van 0-4.800 min-1, waardoor hij geschikt is voor veel verschillende toepassingen. Met de meegeleverde accessoires is deze klopboormachine geschikt voor boorwerkzaamheden in beton, hout, metaal en kunststof. De boorhamer heeft een lage trillingswaarde en een variabele toerentalregeling met een elektronische koppeling. Dit zorgt ervoor dat de boorhamer zowel zacht als krachtig kan werken, wat de precisie van de boorwerkzaamheden verhoogt. Daarnaast heeft de machine een SDS-plus boorhouder, waardoor het verwisselen van boorhamers snel en eenvoudig is. De Bosch Professional GSB 16 RE Klopboormachine is perfect voor zowel professionele als thuisgebruikers en is een uitstekende investering voor elke klus. Met de 100 accessoires die meegeleverd worden, heeft u alles wat u nodig heeft om de meest diversen boorwerkzaamheden uit te voeren.

Onze top 5 klopboormachine

Heb je de beste klopboormachine voor jou al gevonden? Als je de beste klopboormachine nog niet in de top 5 gevonden hebt, is het advies om ook even onderstaande 5 reviews door te nemen. Mogelijk sluit één van onderstaande klopboormachine nog beter op je wensen aan. Heb je wel hierboven al de beste klopboormachine gevonden? Dan is het advies om die maar zo snel mogelijk te bestellen.

6. BLACK+DECKER BEH850K-QS Klopboormachine 850W 1 snelheid incl. koffer en boren

5/5

Met een vermogen van 850W en een koppel van 24Nm krijgt u de klus snel en efficiënt geklaard. Het bijgeleverde boorhulpstuk maakt het boren in zachte materialen zoals hout en metaal eenvoudig. Met de variabele snelheid, de draaischakelaar en de kogellager kunt u de boorsnelheid, de kracht en de duurzaamheid eenvoudig aanpassen. De klopboormachine wordt geleverd met een koffer, waardoor het compact meegenomen kan worden. De robuuste kunststof constructie biedt extra stevigheid en comfort tijdens het gebruik. Met rubber handgrepen heeft u meer controle over het gereedschap, zelfs bij langere projecten. U krijgt ook een selectie van extra accessoires zoals een stofafzuiging en schroeven, waardoor u alles klaar heeft voor elke klus. De BLACK+DECKER BEH850K-QS Klopboormachine 850W 1 snelheid is het perfecte gereedschap om uw klusjes thuis te klaren. Deze krachtige, compacte klopboormachine is eenvoudig mee te nemen en biedt u de perfecte balans tussen krachtige prestaties en een gebruiksvriendelijk ontwerp. Met het bijgeleverde boorhulpstuk, variabele snelheid en draaischakelaar, kogellager, rubber handgrepen en een selectie van extra accessoires, kunt u elke klus tot een goed einde brengen.

7. BLACK+DECKER BDCHD18BAFC-QW Accu Klopboormachine 18V 2 accu's incl. 80 accessoires

5/5

De BLACK+DECKER BDCHD18BAFC-QW accuboormachine is een krachtige machine die je klussen snel en eenvoudig laat uitvoeren. Het heeft twee 18V Lithium-ion accu's en 0Nm koppel, waardoor je tot wel 25 mm in hout, 10 mm in steen en metaal kunt boren. Met de 11 koppelinstellingen kan je ook eenvoudig schroeven vastzetten. De twee snelheden zorgen voor optimale controle tijdens het boren en schroeven. Bovendien is er ook nog eens 80 accessoires meegeleverd in een handige opbergkoffer, waardoor je voor elke klus het juiste product bij de hand hebt. Vanuit een optimaal gebruiksgemak heeft de BLACK+DECKER BDCHD18BAFC-QW accuboormachine een compacte en lichte constructie. De boor heeft een ergonomische softgrip voor extra comfort en een LED-lampje dat je precies laat zien waar je aan het boren bent. Kortom, met de BLACK+DECKER BDCHD18BAFC-QW accuboormachine heb je al je klussen binnen de kortste keren geklaard. De BLACK+DECKER BDCHD18BAFC-QW accuboormachine is een praktisch hulpmiddel voor klussen in en rond het huis. Het is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een compacte en lichte constructie. Door het ergonomische softgrip handvat heb je extra comfort en controle tijdens het boren en schroeven. Daarnaast heeft de boor ook een LED-lampje waardoor je precies weet waar je mee bezig bent. Met de twee 18V Lithium-ion accu's en 0Nm koppel kan je boren in hout, steen en metaal tot 25 mm. Verder heeft de boor 11 koppelinstellingen waardoor je eenvoudig schroeven vast kunt zetten. De kompleet u.

8. Makita DHP453RFE Klopboormachine inclusief 2x 3.0ah accu in koffer

5/5

De Makita DHP453RFE Klopboormachine is een zeer krachtige en betrouwbare machine. Het is licht en handig in gebruik, waardoor het ideaal is voor gebruik in verschillende situaties. Het heeft twee versnellingen en een koppelinstelling, wat betekent dat je flexibel kunt werken en de juiste instelling kunt kiezen voor de toepassing. De machine is voorzien van een handige LED-werkverlichting, waardoor de werkplek goed verlicht wordt. Daarnaast wordt het geleverd met een koffer, twee 3.0Ah accu's en een oplader, zodat je direct aan de slag kunt. De machine is ook geschikt om mee te nemen op de bouwplaats of in de schuur. De Makita DHP453RFE Klopboormachine is de perfecte oplossing voor al uw klussers. De batterijen zorgen ervoor dat je altijd op volle kracht kunt werken, zelfs als je op locatie werkt. De krachtige motor biedt een hoge werkkracht en is geschikt voor vele toepassingen, van het boren van gaten tot het verwijderen van schroeven. Met de juiste instelling kun je precies het koppel instellen dat je nodig hebt. Als je naar buiten gaat, kun je de machine gemakkelijk meenemen in de meegeleverde koffer. Je kunt erop vertrouwen dat je klus snel en goed gedaan is.

9. Klopboormachine Makita Hp1631Kx3 710 W Incl. Accessoires Incl. Koffer

5/5

De Makita HP1631KX3 710W Klopboormachine is een lichtgewicht, breed inzetbare klopboormachine. Met een variabele elektronische toerenregeling in de schakelaar, kun je precies controleren hoe snel je boort en voor vele verschillende toepassingen gebruiken. De klopboormachine is duurzaam door zijn cilindrische bouw van het motorhuis en aluminium tandwielhuis. Met een maximum boren in steen van 16 mm, een maximum boren in hout van 30 mm, en een maximum boren in metaal van 13 mm, kan deze klopboormachine met één boorkop van 1,5-13 mm veel verschillende taken aan. Het heeft een variabele toerentalregeling, links- en rechtsom draaiend, een Euro-hals en een softgrip. Het heeft ook een opgenomen vermogen van 710 watt, een kabellengte van 2,0 m en een gewicht (EPTA) van 2,0 kg. Daarnaast zijn er een koffer en een 74-delige accessoireset meegeleverd. Deze klopboormachine is een echte allemansvriend en is geschikt voor vele verschillende doeleinden.

10. BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW Klopboormachine 18V incl. 2 accu’s 80 accessoires

5/5
De BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW is een gebruiksvriendelijke boormachine met een compact formaat. Hiermee kunt u gemakkelijk en veilig werken. De boormachine is voorzien van een rubberen handgreep met een anti-slip laag voor meer comfort en precisie. Daarnaast is de boormachine uitgerust met een LED-verlichting, waardoor je ook in donkere ruimtes gemakkelijk kunt werken. De BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW is een krachtige machine met een draaimoment van maximaal 55 Nm en twee verschillende snelheden. U kunt kiezen uit een lage of hoge snelheid om te boren, schroeven of kloppen. Daarnaast heeft de boormachine een variabele snelheid, waardoor u de boor precies kunt afstellen op de materiaalsoort en het gewenste doel. Met behulp van de elektronische rem stopt de boor bovendien direct na het loslaten van de gasknop. De BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW is een veelzijdige boor met een lange levensduur. De boormachine heeft een lichte en compacte behuizing en is uitgerust met een metalen bithouder. Hiermee kunt u snel en eenvoudig een boor of schroef bit vervangen. Met de meegeleverde 80-delige toolbox heb je altijd de juiste accessoires bij de hand.

Vragen over klopboormachine

Voor de selectie van de beste klopboormachine zijn wij niet over één nacht ijs gegaan. Nee, wij hebben een uitgebreid onderzoek verricht en talloze klopboormachine geanalyseerd. Daarbij hebben we goed gekeken naar de samenstelling, pluspunten, minpunten, prijs en kwaliteit per product. Aan de hand van deze criteria zijn wij bij de 10 beste klopboormachine uitgekomen.

Je kunt deze review met je ogen dicht vertrouwen. Deze review is namelijk door specialisten uitgevoerd en is volledig onafhankelijk. Het is dus niet zo dat één van de fabrikanten/merken een hogere positie in onze top 10 kan kopen.

Wij raden je aan om de beste klopboormachine bij een specialist te kopen. Dit doe je snel en gemakkelijk via de buttons op deze pagina.

Ons laatste woord over klopboormachine

Het is een groot voordeel om de artikelen van onze redactie te lezen voordat je een klopboormachine aanschaft. Je weet dan precies welke fijne hebbedingetjes er op de markt beschikbaar zijn. De informatie geeft je ook inzicht in de prijs/kwaliteit verhouding. Zo ben je altijd verzekerd van een goede aankoop. Wanneer je toch nog vragen hebt, kun je gerust contact met ons opnemen. Dit lijstje met top 10 producten heeft je vast al een stuk vooruit geholpen bij je keuze voor een geschikte klopboormachine. De combinatie van kwaliteit, gebruiksgemak en betaalbaarheid, maakt het een stuk makkelijker om de juiste machine te vinden. We hopen dat je op basis van deze informatie een goede keuze kunt maken!

Joep

Klussen is iets dat ik het liefste elke dag doe. Ik vind het heerlijk om in mijn eigen huis klusjes uit te voeren, maar ik doe dit ook graag voor familie en vrienden. Doordat ik al geruime tijd klus, heb ik veel kennis en ervaring opgedaan. Dat geldt voor het uitvoeren van klussen, maar ook voor de hulpmiddelen tijdens het klussen. Mijn kennis over deze hulpmiddelen deel ik graag met je op deze website.

12 dec. 2022

Hoe vind je de beste klopboormachine?

Heb je voor je komende klus een nieuw klopboormachine nodig? Dan heb je mogelijk al opgemerkt dat je uit veel soorten en varianten kunt kiezen. Er bestaat simpelweg niet één klopboormachine, aangezien er tal van varianten door de jaren heen aangeboden zijn.

Dit maakt het uitkiezen van de beste klopboormachine niet zozeer makkelijker. Je hebt met een divers aanbod te maken, terwijl dit ook geen alledaagse aankoop is. Graag voorzien wij je daarom hieronder van handige tips. Door goed over deze tips na te denken, vind je snel de beste klopboormachine.

Tip 1: bepaal waar je de klopboormachine voor wilt gebruiken

Wat is voor jou de reden dat je een nieuw klopboormachine wilt kopen? Dit is één van de eerste vragen waar je goed over na moet denken. Net zoals dat je goed na moet denken over het gewenste gebruik.

Het gewenste gebruik is bij een klopboormachine nogal verschillend. Klusser X gebruikt het voor klus A, terwijl klusser Y het gebruikt voor klus B. Denk daarom op voorhand goed na over de manier waarop je de beste klopboormachine wilt gebruiken.

Tip 3: denk goed over je budget na

Heb je de 10 hierboven besproken klopboormachine goed bekeken? Dan heb je opgemerkt dat geen enkel klopboormachine hetzelfde is. Dit geldt voor de samenstelling, maar ook voor het prijskaartje. Ons advies is daarom om goed over je budget na te denken. Hoeveel geld wil en kun je uitgeven aan je nieuwe klopboormachine?

Tip 2: bepaal welke eisen je stelt aan je nieuwe klopboormachine

Het is ook zaak om na te denken over de overige eisen die je hebt. Wat verwacht je bijvoorbeeld van het product? En welke andere eisen stel je aan de beste klopboormachine? Als je goed over je wensen nadenkt, kun je alvast een schifting in het flinke aanbod maken.

tools-gf3eb8f58b_1920