De top 10 beste pneumatische boorhamer van 2024

Joep
12 Dec 2022

De beste pneumatische boorhamer vergelijken

Is voor jou de tijd aangebroken om die belangrijke klus uit te voeren? Dan heb je mogelijk de beste pneumatische boorhamer nodig. Om de beste pneumatische boorhamer te kunnen kopen, moet je wel eerst goed onderzoek verrichten. Gelukkig hebben wij dit onderzoek al volledig voor jou verricht. Het enige dat je hoeft te doen, is onze bevindingen op deze pagina door te nemen.

Laatste aanpassing: 20 jun. 2023

Wij hebben talloze pneumatische boorhamer voor jou aan een keuring onderworpen. We hebben kritisch naar de samenstelling, pluspunten en minpunten gekeken. Uiteindelijk zijn we hierdoor in staat geweest om de top 10 beste pneumatische boorhamer aan te wijzen. Check hieronder de verschillende reviews en schaf direct de beste pneumatische boorhamer aan.

Inhoudsopgave

Andere producten

De top 10 pneumatische boorhamer

1. Bosch PBH 2100 RE Boorhamer op snoer 550 W

5/5

De Bosch PBH 2100 RE boorhamer met snoer is een krachtige machine die is uitgerust met verschillende functies en die geschikt is voor een verscheidenheid aan toepassingen. Het heeft een motor met een vermogen van 550 W die een hoge slagkracht van 1,7 joule levert. Daarnaast is de boorhamer voorzien van een SDS plus boorhouder waarmee accessoires zonder gereedschap kunnen worden gewisseld, waardoor het plaatsen van de boorhouderadapter mogelijk is voor het gebruik van boorhouders met ronde schacht. De Vario Lock beitelfunctie zorgt voor een optimale werkhoek door de mogelijkheid om 36 beitelposities te kiezen. De Bosch elektronische toerentalregeling zorgt voor de juiste toerentalregeling voor het materiaal door de drukgevoelige schakelaar. De Bosch PBH 2100 RE boorhamer met snoer is een professioneel gereedschap dat gebruikt kan worden voor veel verschillende toepassingen. Het is een robuuste en krachtige machine, die een optimaal gebruiksgemak biedt en die u toe zal laten om moeiteloos te boren, hameren en beitelen in beton, metselwerk, tegels, hout en metaal. De stevige motor van 550 W levert een krachtige slagkracht van 1,7 joule en de SDS plus boorhouder stelt u in staat om accessoires zonder gereedschap te wisselen. De Vario Lock beitelfunctie biedt een optimale werkhoek en de Bosch elektronische toerentalregeling zorgt voor de juiste toerentalregeling voor het materiaal. Met deze boorhamer kunt u op een effectieve manier werken en tegelijkertijd uw kostbare tijd besparen.

2. Makita BITFIX HR2470 Boorhamer 780 W 2.7 J

5/5
De Makita HR2470 is een krachtige boorhamer met een vermogen van 780W, een koppel van 2.7J en een slagkracht van 4.5 Joule. Het apparaat is voorzien van een comfortabel handvat en de boorhamer heeft een SDS-plus-aansluiting voor een gemakkelijke aansluiting van beitels en boorbits. De Makita HR2470 heeft een variabele snelheid die kan worden aangepast aan het materiaal waarmee wordt gewerkt. Het apparaat heeft ook een krachtige motor met een hoge slagfrequentie en een regelbare koppeling met twee gevoeligheidsniveaus, zodat het gereedschap niet wordt beschadigd. De Makita BITFIX HR2470 Boorhamer 780 W 2.7 J is daarom perfect voor het boren in beton, hard gesteente, licht breekwerk en het werken met een punt- of platte beitel.

3. Makita DHR202Z 18V li-Ion SDS+ boorhamer Losse Body (geleverd zonder accu en lader)

5/5

De Makita DHR202Z is een krachtige 18V li-Ion SDS+ boorhamer. Met dit apparaat kun je moeiteloos door harde materialen zoals beton boren. De boorhamer heeft verschillende slagkrachtniveaus waardoor je precies kunt bepalen hoeveel kracht je nodig hebt voor je klus. De Makita DHR202Z is erg licht van gewicht en heeft een ergonomisch ontwerp waardoor je hem makkelijk en comfortabel in de hand kunt houden. De Makita DHR202Z boorhamer is ook uitgerust met vele andere technologieën die je klus net even wat makkelijker maken. Zo heeft de boorhamer een elektronische zelfremmende motor waardoor je precieze boorgaten kunt maken. Daarnaast heeft de boorhamer een Anti-Vibration Technologie waardoor je minder last hebt van trillingen tijdens het boren. Ook is de boorhamer gemaakt van stevig en duurzame materialen waardoor hij lange tijd mee gaat. Kortom, met de Makita DHR202Z boorhamer heb je een krachtige en efficiënte tool in handen.

4. Makita 18 V combihamer DHR202ZJ in Mbox Losse Body (geleverd zonder accu en lader)

5/5

De Makita 18 V combihamer DHR202ZJ in Mbox Losse Body is een krachtige en veelzijdige boorhamer die geschikt is voor het boren in beton, steen, metalen en hout. De combihamer wordt geleverd met een geïntegreerde hittebestendige motor en staat garant voor betrouwbaarheid en een lange levensduur. Daarnaast is de combihamer uitgerust met een SDS plus-boorhouder voor het snel en eenvoudig aanbrengen van boorhamers. De combihamer is ook voorzien van een 3-modus aandrijving, waarmee u tussen het boren in beton, boren in metalen en schroeven schakelen. De combihamer heeft een vermogen van maximaal 1.200 W en is daarmee een krachtige en veelzijdige boorhamer die geschikt is voor diverse doeleinden. De combihamer is uitgerust met een verstelbare slagkracht, een SDS-Plus-boorhouder, een vermogensregelaar, een LED-werklamp en een handgreep met antisliprubberen coating waardoor je een optimale controle en comfort hebt bij het boren. De combihamer is ook voorzien van een afneembaar stofafzuigsysteem waardoor je eenvoudig stof en afval kunt verwijderen. Kortom, deze combihamer is ideaal voor doe-het-zelvers en professionals.

5. Powerplus POWX1197 Boorhamer 1500W 5J SDS plus Trilling reductie incl. opbergkoffer en 6 acc

5/5

De boorhamer heeft een krachtige motor van 1 500 W, waardoor je het materiaal snel en gemakkelijk kunt boren of hamerboren. De boorhamer heeft een SDS-plus-aansluiting, waardoor je direct kunt beginnen met boren zonder gereedschap te hoeven wisselen. De trillingsreductie zorgt ervoor dat je langer comfortabel kunt werken, zelfs bij langere taken. Met de meegeleverde opbergkoffer en 6 accessoires heb je alles bij de hand, waardoor je direct kunt beginnen met boren. De accessoires helpen je bij het boren van gaten in beton, steen en metaal. Met de duimgreep en de softgrip kun je de boorhamer gemakkelijk bedienen en heb je optimaal comfort. De Powerplus POWX1197 Boorhamer 1500W 5J SDS plus Trilling reductie is een must-have voor iedere klusser. Met deze krachtige boorhamer met SDS-plus en trillingsreductie kun je alle klussen aan. Of je nu hout, metaal, steen of beton moet boren, deze boorhamer is de perfecte keuze. De meegeleverde accessoires en opbergkoffer maken het pakket compleet.

Onze top 5 pneumatische boorhamer

Heb je de beste pneumatische boorhamer voor jou al gevonden? Als je de beste pneumatische boorhamer nog niet in de top 5 gevonden hebt, is het advies om ook even onderstaande 5 reviews door te nemen. Mogelijk sluit één van onderstaande pneumatische boorhamer nog beter op je wensen aan. Heb je wel hierboven al de beste pneumatische boorhamer gevonden? Dan is het advies om die maar zo snel mogelijk te bestellen.

6. Bosch PBH 2500 SRE Boorhamer op snoer 600 W

5/5

De boorhamer heeft een veelzijdige SDS-plus boorkop voor het boren in beton, steen en metaal. De boorhamer heeft ook een vaste boorkop voor het boren in hout. Bovendien is de boorhamer voorzien van een koolborstelstop, wat betekent dat de motor automatisch stopt als de koolborstels versleten zijn. Met de diepinstelregelaar is het mogelijk om het boorpatroon precies aan te passen aan je materiaal en project. De Bosch PBH 2500 SRE boorhamer is ook erg handig in gebruik. De machine heeft een extra lange kabel van 4 meter, wat inhoudt dat je bredere oppervlakken kunt bedienen zonder dat je de stekker telkens hoeft te verplaatsen. Het snelvergrendelingssysteem voor boorkoppen betekent dat je de boorkop snel en eenvoudig kunt vervangen. De boorhamer is bovendien voorzien van een handige toerentalregeling waarmee je de toerental kunt aanpassen aan het materiaal dat je aan het boren bent. De Bosch PBH 2500 SRE boorhamer is een uitermate krachtig en veelzijdig gereedschap waarmee je moeiteloos verschillende materialen kunt boren. Met 600 watt vermogen, een 1.9 joule slagsterkte en een extra lange kabel van 4 meter kan je moeiteloos grote oppervlakken boren. Met de koolborstelstop en de diepinstelregelaar is de machine eenvoudig te bedienen en aan te passen aan je project.

7. Powerplus POWX1195 Boorhamer 1500W 6J SDS-Plus Trilling reductie Incl. opbergkoffer en 6 accessoires

5/5

De boorhamer is voorzien van een SDS-Plus-aansluiting, waarmee je zonder gereedschap boor en beitelbits kunt verwisselen. Er is een trilling reductie systeem ingebouwd, wat de kans op vermoeidheid vermindert. De extra lange 6 meter kabel geeft je meer bewegingsvrijheid. Het werk wordt aangenamer door de anti-slip handgrepen en het LED-licht, dat het werkterrein verlicht. Met de Powerplus POWX1195 boorhamer 1500W 6J SDS-Plus Trilling reductie Incl. opbergkoffer en 6 accessoires in huis zal je al je klussen met gemak en plezier kunnen volbrengen. Deze krachtige boorhamer heeft een slagkracht van 6 Joule en is voorzien van de SDS-Plus-aansluiting waarmee je boor en beitelbits zonder gereedschap kunt verwisselen. Bovendien heeft de boorhamer een trilling reductie systeem dat de kans op vermoeidheid vermindert, een anti-slip handgreep en een LED-licht om het werkterrein te verlichten. Met de extra lange 6 meter kabel heb je alle bewegingsvrijheid. De Powerplus POWX1195 boorhamer wordt geleverd met een opbergkoffer en 6 accessoires, waarmee je allerhande materialen probleemloos kunt bewerken.

8. Makita DHR171z 18V Li-Ion SDS+ boorhamer Losse Body (geleverd zonder accu en lader)

5/5

De Makita DHR171z 18V Li-Ion SDS+ boorhamer is een krachtige professionele boorhamer die ideaal is voor aanpassingen, reparaties en het boren van gaten in beton, steen, steenachtige materialen, metaal, hout, keramiek en meer. De boorhamer heeft een krachtige motor met een vermogen van 830 watt en een slagkracht van 1,7 joule. Hij beschikt over een SDS+ aansluiting waarmee je eenvoudig bitjes en andere accessoires kunt aansluiten. De Makita DHR171z is een zeer robuuste boorhamer met een stevig ontwerp. Het apparaat heeft een ergonomisch ontwerp met een rubberen handgreep, waardoor hij goed in de hand ligt. Daarnaast is het apparaat voorzien van een LED-verlichting die de werkplek verlicht. De boorhamer heeft een variabele toerentalregeling waardoor je de snelheid kunt aanpassen aan het materiaal. Het apparaat heeft een maximaal toerental van 0-1400 toeren per minuut. Verder is het apparaat voorzien van een elektronische rem waardoor het apparaat snel tot stilstand komt. Bovendien heeft de boorhamer een diepgaande slag waardoor je zelfs de meest lastige materialen kunt boren.

9. VONROC Boorhamer 1800W 6 Joule SDS plus 4 Functies Incl. 3 SDS-plus boren en 2 SDS-plus beitels

5/5

Deze krachtige boorhamer van VONROC is een echte aanrader voor klussers die veel verschillende taken aanpakken. Het krachtige vermogen, de 4 verschillende functies en de 6 instelbare snelheden zorgen ervoor dat je elke klus gemakkelijk en snel kan afronden. Bovendien beschikt de boorhamer over een SDS-plus aansluiting, waardoor het vervangen van de boor- en beitelbits eenvoudig en veilig is. De boorhamer is bovendien voorzien van een duurzame bevestigingsbeugel, waardoor hij tijdens het klussen altijd stevig op zijn plek blijft staan. Deze VONROC Boorhamer 1800W 6 Joule SDS plus 4 Functies Incl. 3 SDS-plus boren en 2 SDS-plus beitels is een krachtige boormachine met een krachtig vermogen van 1800W en een pneumatische slagmechanisme met 6 Joule aan slagkracht. De boorhamer beschikt over vier functies, waaronder boren, hamerboren, beitelen en instellen van beitelpositie. In totaal zijn er 6 verschillende snelheden in te stellen, waardoor je de boorhamer gemakkelijk aanpast aan de klus. De boorhamer wordt geleverd met 3 SDS-plus betonboren, 2 SDS-plus beitels, een dieptestop, een stofkap, een extra handgreep en een opbergbox voor de accessoires. De boorhamer is voorzien van een duurzame bevestigingsbeugel en is eenvoudig en veilig te gebruiken dankzij de SDS-plus aansluiting. Kortom, deze boorhamer van VONROC is een echte aanrader voor klussers die veel verschillende taken aanpakken.

10. Makita Boorhamer HR140DSAE1 2x 2.0ah Accu

5/5
De Makita HR140DSAE1 Boorhamer heeft een hoge krachtige motor van 710 watt met een koppel van 4,2 Nm. Deze motor levert de kracht die je nodig hebt voor het boren van verschillende materialen. Het is ook erg handig dat de boorhamer twee verschillende boorstanden heeft: hamerslag en rotatie. De boorhamer heeft ook een vergrendelbare schakelaar, waardoor de boorhamer alleen aanstaat wanneer je de schakelaar bedient. Om de boorhamer optimaal te gebruiken, wordt hij geleverd met twee 2.0Ah lithium-ion accu's. Deze accu's geven een lange levensduur en een hoge prestaties. Daarnaast heeft de boorhamer een LED-lamp die het werkgebied verlicht en de zichtbaarheid verbetert. De boorhamer is ook voorzien van een ergonomisch ontworpen handvat, waardoor je gemakkelijk een langere tijd comfortabel kunt werken. De boorhamer heeft ook een SDS-Plus-bevestigingssysteem, waardoor je een breed scala aan accessoires kunt bevestigen.

Vragen over pneumatische boorhamer

Voor de selectie van de beste pneumatische boorhamer zijn wij niet over één nacht ijs gegaan. Nee, wij hebben een uitgebreid onderzoek verricht en talloze pneumatische boorhamer geanalyseerd. Daarbij hebben we goed gekeken naar de samenstelling, pluspunten, minpunten, prijs en kwaliteit per product. Aan de hand van deze criteria zijn wij bij de 10 beste pneumatische boorhamer uitgekomen.

Je kunt deze review met je ogen dicht vertrouwen. Deze review is namelijk door specialisten uitgevoerd en is volledig onafhankelijk. Het is dus niet zo dat één van de fabrikanten/merken een hogere positie in onze top 10 kan kopen.

Wij raden je aan om de beste pneumatische boorhamer bij een specialist te kopen. Dit doe je snel en gemakkelijk via de buttons op deze pagina.

Ons laatste woord over pneumatische boorhamer

Het kan soms moeilijk zijn om de juiste producten te kiezen. Gelukkig was het voor deze keer geen enkel probleem. Bezoekers van deze website hebben een top 10 lijst gekregen met de beste pneumatische boorhamers. De lijst is nauwkeurig samengesteld met het oog op kwaliteit en prijs. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen de perfecte machine kan kiezen die precies past bij hun behoeften. Mocht je nog niet helemaal overtuigd zijn, dan helpen wij je graag verder. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Joep

Klussen is iets dat ik het liefste elke dag doe. Ik vind het heerlijk om in mijn eigen huis klusjes uit te voeren, maar ik doe dit ook graag voor familie en vrienden. Doordat ik al geruime tijd klus, heb ik veel kennis en ervaring opgedaan. Dat geldt voor het uitvoeren van klussen, maar ook voor de hulpmiddelen tijdens het klussen. Mijn kennis over deze hulpmiddelen deel ik graag met je op deze website.

12 dec. 2022

Hoe vind je de beste pneumatische boorhamer?

Heb je voor je komende klus een nieuw pneumatische boorhamer nodig? Dan heb je mogelijk al opgemerkt dat je uit veel soorten en varianten kunt kiezen. Er bestaat simpelweg niet één pneumatische boorhamer, aangezien er tal van varianten door de jaren heen aangeboden zijn.

Dit maakt het uitkiezen van de beste pneumatische boorhamer niet zozeer makkelijker. Je hebt met een divers aanbod te maken, terwijl dit ook geen alledaagse aankoop is. Graag voorzien wij je daarom hieronder van handige tips. Door goed over deze tips na te denken, vind je snel de beste pneumatische boorhamer.

Tip 1: bepaal waar je de pneumatische boorhamer voor wilt gebruiken

Wat is voor jou de reden dat je een nieuw pneumatische boorhamer wilt kopen? Dit is één van de eerste vragen waar je goed over na moet denken. Net zoals dat je goed na moet denken over het gewenste gebruik.

Het gewenste gebruik is bij een pneumatische boorhamer nogal verschillend. Klusser X gebruikt het voor klus A, terwijl klusser Y het gebruikt voor klus B. Denk daarom op voorhand goed na over de manier waarop je de beste pneumatische boorhamer wilt gebruiken.

Tip 3: denk goed over je budget na

Heb je de 10 hierboven besproken pneumatische boorhamer goed bekeken? Dan heb je opgemerkt dat geen enkel pneumatische boorhamer hetzelfde is. Dit geldt voor de samenstelling, maar ook voor het prijskaartje. Ons advies is daarom om goed over je budget na te denken. Hoeveel geld wil en kun je uitgeven aan je nieuwe pneumatische boorhamer?

Tip 2: bepaal welke eisen je stelt aan je nieuwe pneumatische boorhamer

Het is ook zaak om na te denken over de overige eisen die je hebt. Wat verwacht je bijvoorbeeld van het product? En welke andere eisen stel je aan de beste pneumatische boorhamer? Als je goed over je wensen nadenkt, kun je alvast een schifting in het flinke aanbod maken.

tools-gf3eb8f58b_1920